fredag 27 mars 2015

Vardagsträning

Här på Koh Lipe har våra dagar fått en lite annorlunda struktur än de haft på tidigare platser i Thailand. Anledningen är att vi går iväg för att bada på en annan strand än den vi bor vid. Inte för att det är så långt iväg (ca 15 minuters promenad), men vi är ändå för bekväma för att gå tillbaka till vår bungalow vid lunchtid, för att sen gå till stranden igen.

Vidar måste därmed sova middag någon annanstans än i sängen i bungalowen och denna andra plats är i selen på min rygg. Eftersom han sover 1.5-2 timmar gäller det att hitta på ett sätt att utnyttja tiden till något annat samtidigt och för mig ligger träning nära till hands.


Häromdagen travade jag upp- och nerför den här trappan. Sämre "gym" kan man ha! 60 trappsteg på 10 höjdmeter under 45 minuter med 13 kg på ryggen satte sina spår i lår och vader. Träningsvärk som heter duga blev resultatet. Å andra sidan - belöningen efteråt i form av lunch med fantastisk utsikt var inte så tokig!


Ett svalkande bad gjorde också susen.


En annan dag travade jag fram och tillbaka längs med en strand med lös sand, vilket ytterligare spädde på träningsvärken. Fördelen är dock de fantastiska vyerna - något bättre än järnvägen mellan Lund och Stångby!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar