fredag 22 maj 2015

Hemma hos-reportage

Ok, förvänta er inget glassigt reportage á la Sköna Hem med fredagsbuketter och Svenskt Tenn-inredning, men kanske ni är lite nyfikna på vårt mobila hem? 28 fot lång är den här skönheten; stor med svenska mått mätt, men ganska liten här. Det finns campingrutor för 50 fots-farkoster med en vanlig bil (oftast en AWD ;-) ) på släp efter!


Det tog några dagar (och nätter!) innan vi kom fram till hur vi bäst skulle utnyttja utrymmet vi har till vårt förfogande. Längst bak finns en dubbelsäng, som Vidar förfogar över.


Han kan dock inte husera där i ensamt majestät, även om han helst ligger på tvären även när jag och en av storebröderna ligger bredvid. :-) Den andre storebrodern (de alternerar varannan natt) delar sängplats med Marcus ovanför styrhytten.


Middagarna intar vi vid matbordet inomhus, för hittills har det varit för kallt att sitta ute. Barnstolen till Vidar är en av de bättre investeringarna vi gjort under den här resan! (Den skarpögde kanske ser att vi äter tacos; svenskt eller amerikanskt käk?!?)

 
Här finns också ett ganska hyfsat kök (mikro, vanlig ugn, 3 plattor, kyl & frys) med tanke på ytan och så toalett och dusch.


Så här ser det ut när vi kör:


Vår egen chaffis:


Tur att det är en husbil vi har, så vi slipper åka som Musse, Långben och Kalle på julafton! ;-)

2 kommentarer:

  1. Grymt bord till Vidar! Svårt att spilla, om man inte kastar maten på golvet förstås😄

    SvaraRadera
  2. Den ser verkligen rejäl ut, den där husbilen! Till och med en skinnsoffa att slänga sig i. Annat än plysch-klädseln i en husvagn modell äldre ;-) Fast den är ju rätt mysig på sitt sätt :-) Kram Hanna

    SvaraRadera