onsdag 11 februari 2015

Bamboo Bungalows på Koh Phayam

Härom dagen lämnade vi Phuket, Thailands motsvarighet till Gran Canaria, till förmån för den lilla ön Koh Phayam, nära gränsen till Burma. Detta är en liten ö med relativt outvecklad turism, så här finns inga stora hotellkomplex, utan bara små bungalowanläggningar. Jättemysigt!


Så här ser vårt bungalowområde ut när man ser det från stranden och i princip så ser det ut längs med hela Ao Yai-stranden. Naturen leder fortfarande över bebyggelsen! Träden skänker dessutom en behaglig skugga.


Tittar man på andra hållet, från verandan på vår bungalow, är det ovanstående man ser. :-) 20 m ner till en 3 km lång väldigt glest befolkad sandstrand. 20 m är ungefär den längsta sträckan vi rör oss, för det är ungefär samma avstånd till restaurangen där vi äter frukost. 


Bungalowen är enkel, men ren och fin och den har en västerländsk toalett, ett minimikrav vad gäller boendestandard från vår sida. :-) Duschen är under bar himmel, med vajande blad som enda åskådare. Här stannar vi i 13 dagar och njuter av lugnet och enkelheten i tillvaron.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar