lördag 6 juni 2015

Kärt besök

När vi gav oss iväg på JordenResaRunt kastade vi oss ut i en sex månader lång intensiv familjesamvaro, men med vetskapen om att vi skulle få ett besök medan vi var iväg. Mina föräldrar, barnens mormor och morfar, bestämde sig nämligen för att de ville komma och hälsa på oss i Klippiga Bergen. Under julhelgen satt vi tillsammans och planerade deras resa, som då kändes som en evighet bort. Tiden har dock sprungit på otroligt fort och häromdagen var det äntligen dags att träffas, för första gången på fyra månader!


Vi hade nerräkning med barnen, först i veckor, sen i dagar och slutligen i timmar och minuter. Mot slutet var det nästan som den evighetslånga väntan på tomten - när kooooommer de egentligen? (Vi kom först till den plats där vi skulle träffas.) Till slut dök de upp och det blev så klart ett kärt återseende för alla. <3


Svante och Algot fick födelsedagspresenter och blev överlyckliga för den stora PlusPlus-lådan. Vi firade med en god middag; grillad entrecote med bearnaisesås och sallad och en god kalifornisk Shiraz stod på menyn. (Det finns ett enormt utbud av helfabrikat i mataffärerna här, men tror ni att det finns bea? Icke! Det var bara att fixa ihop sin egen "fuskvariant". :-) )

Nu ska vi tillbringa ett par veckor tillsammans med husbilssemestrande i Klippiga Bergen. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar