lördag 13 juni 2015

Bye, bye Mommo & Boffa!

När vi träffade mamma och pappa för två veckor sen kändes det som att vi hade massor av tid framför oss att vara tillsammans, men nu har hux flux de här två veckorna passerat. Eller hux flux; vi har ju hunnit med en massa saker, men tiden verkar alltid längre framåt än när man ser i backspegeln.


Det har fungerat väldigt bra att resa tillsammans så här. Vi har haft varsin husbil, så det har funnits möjlighet att vara för sig själv om man velat. Frukost och lunch har vi fixat var för sig (men ätit tillsammans), eftersom vi har lite olika preferenser vad gäller mat vid dessa måltider, men middag har vi ätit ihop och skiftats om att laga. En och annan grillmiddag har det blivit. ;-) Kolet och grillarna har inte alltid samarbetat, men pappa har blivit en hejare på att fläkta!


Barnen har glatt sig över att ha andra vuxna än bara sina föräldrar att umgås med och för oss vuxna har det varit skönt med lite avlastning i att ständigt hålla ett öga på Vidar, som numera drar iväg lite dit han känner för. ;-) 


Fredag morgon styrde mamma och pappa kosan norrut mot Cody, Yellowstone och Grand Teton, medan vi själva drog till Rocky Mountain National Park. Nu hoppas vi att de får se lite björnar på lagom nära håll (helst från bilen ;-) ), medan vi själva vill se långhornsfår och avsluta Klippiga Bergen med några fina vandringar. 

2 kommentarer:

  1. Låter som att ni har det riktigt härligt! :-) S, A, V ser VÄLDIGT nöjda ut med sina små husdjur. Kram Hanna

    SvaraRadera
  2. Kunde inte vara bättre! Möjligen vädret då, men det är ju svårt att påverka. Tydligen är det ovanligt dåligt i år, men bara att gilla läget. S, A & V blev jätteglada för nya husdjur i present från mormor & morfar. :-) Kram!

    SvaraRadera