söndag 18 juni 2017

Ovanlighet

Sommar. Sommarlov. Semester. Äntligen är vi iväg igen. Som vanligt drar vi till Sydostasien och som vanligt blir vi borta ganska länge. Men sen har vi något som är väldigt ovanligt för oss. Vi åker nämligen tillbaka till ett ställe som vi redan varit på tidigare. Eller till och med två ställen som vi varit på tidigare och det har aldrig hänt förut.


Dessa två ställen är Mai Pen Rai på Koh Phangan och, föga förvånande, vår favorit Na Dan. Däremellan ska vi hinna med ett nytt ställe.



Vi anlände till Na Dan och bungalowtanten vid lunchtid idag och efter ett översvallande välkomnande kunde vi konstatera att det mesta var sig likt. Den största förändringen är att ett bungalowkomplex håller på att byggas några hundra meter norr om bungalowtanten. Vi har ju gärna detta smultronställe för oss själva, men om det nu tvunget ska byggas så är det bra att det görs av smakfulla och relativt enkla bungalow som smälter in i miljön. 


Lagom mosiga och jetlaggade släpade vi oss ner på stranden och ögonaböj hamnade vi i vattnet. Där stannade vi sedan i 1,5 timme och bara njöt av badet och det faktum att vi har knappt två månader på detta underbara ställe framför oss. 


Fast det mesta var sig likt sedan i fjol så var det en sak som överraskade oss; var det verkligen så här varmt i vattnet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar