fredag 3 oktober 2014

Omvänd eller nyfrälst, eller hur blir det?

Jaha, då var det gjort. Campingmotståndaren har bokat en husbil. I en hel månad. Jaja, man ska inte vara sämre än att man ger det ett allvarligt försök och det får man ju verkligen säga att detta blir. Kanske blir jag omvänd och nyfrälst på camping och semester med husbil?


I och med detta börjar vi också att skifta fokus på vårt planeringsarbete från USA till Sydostasien trots att vissa småsaker återstår för USA-delen. Det innebär att vi börjar på ny kula med inläsning på våra tilltänkta resmål. Inläsningen på Sydostasien kommer både att bli lättare och svårare än för USA. Lättare på så vis att vi kommer ha fokus på sol och bad och därmed inte flytta runt lika ofta. Svårare eftersom det rör sig om 5-6 olika länder och att informationen därmed är mer spridd och splittrad. Ett exempel på det sistnämnda ser man om man jämför bokhögen vi använde när vi läste in oss på USA och bokhögen vi nu har framför oss:



Detta var resultatet av ett spontanbesök på biblioteket och då var ändå ett flertal av de mest intressanta böckerna på andra stadsdelsbibliotek eller utlånade. Det är alltså ett gediget arbete som väntar på oss. Igen…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar