fredag 1 augusti 2014

Arrivederci Numana

Två veckor i Numana har passerat. Dags att packa väskorna, dags att dra vidare. Även om Numana inte visat sig från sin allra soligaste sida lämnar vi med ett nöjt leende på läpparna. Vädret har inte varit det bästa och vi haft en hel del åska och många skurar. Barnen har dock kunnat bada alla dagar även om vi inte förbrukat all solkräm. Och visst har det blivit en hel del soliga timmar på stranden också.


Men det vi tar med oss härifrån är lugnet. Inställningen att hinner vi inte nu så blir någon annan gång. Vi tar också med oss minnena av den goda maten. Och glassen. Och kaffet. Och vinet. 

Två veckor på samma ställe är väldigt länge för oss som i normala fall flyttar ofta för att få uppleva mer. Vi såg detta som ett litet experiment inför JordenResaRunt och det föll riktigt väl ut. Det blev en försmak av lugnet vi förhoppningsvis får uppleva i Sydostasien.

Nu känner vi oss redo för nya äventyr, för Toscana, för Chianti. Vi har en liten agriturismo som väntar på oss. Det är en liten vingård (för föräldrarna) och pool (för barnen). Vi har redan fått tips om ett par bra restauranger inne i byn. Det lär med andra ord inte gå någon nöd på oss...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar